Jag är certifierad fransstylist och jobbar med Magic Eyes. 
Metoden jag använder mig av är den såkallade singel metoden, vilket betyder att jag sätter en och en frans på din egen. Det finns olika tjockleker och längder men det vanligaste är 0,15 mm tjocklek, från 9-14 mm långa. 
Vilken typ som passar dig beror på hur dina egna fransar ser ut. Det kommer vi överens om innan vi börjar med behandlingen. 

Frågor och svar om fransförlängning
Här är svaren på de vanligaste frågorna.

Hur fort växer en ögonfrans?
Det kan variera beroende på ålder, stress, sjukdomar och annat men växtcykeln är mellan 5-10 veckor. Det gäller alltså från den dagen den sista fransen (pensionären) ramlar av fram till din normala längd.

Jag har raka/korta ögonfransar, kan jag få böjda?
Ja, det kan du.

Vad är viktigt att tala om innan jag påbörjar min fransförlängning?
Det är viktigt att du berättar om du har några allergier, sjukdomar eller äter mediciner. Det kan påverka hållbarheten.

Hur sköter jag mina nya fransar?
Du får inte använda produkter med olja i. När du duschar och tvättar håret så får du inte låta schampoo och balsam rinna ner i ögonen för det försämrar hållbarheten på fransarna.
De första 24 timmarna får inte fransarna bli blöta för det är då limmet härdar, du får heller inte träna eller basta då även svett påverkar förlängningen.
Du får heller aldrig pilla och dra i fransarna. 

När ska jag fylla på med fransar?
Efter 3-5 veckor behöver du fylla på med fransar. Tiden varierar beroende på hur du tar hand om dem samt hållbarheten på dina egna fransar.

Vad gör jag om jag får problem efter min förlängning?
Du måste genast ta kontakt med oss.
Gör det ont så måste fransarna tas bort och det görs med en speciell remover. DRA ALDRIG AV DIG FRANSARNA SJÄLV – du förstör dina egna.